Nytt datum för Nordia 2020 blir 4-6 december 2020.

Eftersom coronakrisen verkar bli längre än vad vi hoppats har utställningskommittén beslutat att flytta fram genomförandet till första helgen i december. Vi hoppas att alla handlare och utställare följer med och genomför en bra Nordiautställning. Vi öppnar också upp för fler utställare att anmäla sig fram till den 30 augusti. Vi kan också få plats till ytterligare någon handlare.

Att planera ett arrangemang av denna storlek med corona hängande över sig är frustrerande. Vi är övertygade om att det mesta blir bättre när vi nu beslutat att flytta utställningen till december, säger ordförande Lars Nordberg.

Bulletin 2 är på väg

Nu är planeringen för Nordia 2020 kommit en bra bit på vägen. Nu är Bulletin 2 på väg ut till utställare och handlare och andra intressenter. Vill du läsa den redan nu...

740 anmälda ramsidor

Nu har vi fått in anmälningar från 137 utställare med totalt 740 ramsidor. Dessutom ca 80 ramsidor i inbjuden klass.

The Royal Philatelic Society London

På fredag 4 september har RPSL ett öppet program på mässan samt en middag på kvällen på Malmö Live för medlemmar och gäster. Det blir dessutom en jubileumsreception på Postiljonens kontor. Läs mer...

Unika objekt visas på Nordia

På Nordia kommer Club de Monte Carlo att visa över trettio filateliska objekt som är bland de sällsynta i världen

Island. Det vackraste av endast 16 brev kända med Islands första frimärksutgåva. Sänt från Ökrum 1873 med 4 skilling och det enda av dessa brev som stämplats i närliggande Hjardarholt. En nordisk ”kronjuvel.”

Norge. Ett fantastiskt och unikt telegramkuvert med 3 exemplar av Oscar I 8 skilling sänt med och stämplat på ångfartyget ”DAMPSKIBET BERGEN”. En av de stora rariteterna inom nordisk skeppspost.

Bahamas första frimärke, utgivet 1859 i det enda kända stämplade fyrstripet. Det är också den största kända enheten. En stor raritet från de Västindiska öarna i lyxkvalitet.

Bedrägeriförsök

Försök till bedrägeri skickas ut. Någon skickar e-post som berättar att det kommer från Nordia 2020. Svara
inte på dem! Avsändaren är: "synergyfinntg@gmail.com"

Inbjudan från kommisarien på svenska

Den officiella inbjudan har nu gått ut till svenska utställare. Läs mer...

Bulletin 1 är klar

På Stockholmia 2019 lanseras Bulletin 1 inklusive reglementet. Vill du läsa den redan nu...

Boka handlarmonter

Nu kan du boka handlarmonter. Läs mer...